Jaarwisseling aan zee

Na vier succesvolle jaarwisselingen te hebben gehad in het Hunehuis, Zeehuis, Hondsrug en het ABK-huis kiezen we ditmaal weer een andere prachtlocatie aan zee

Ditmaal houden we de jaarwisseling 2019/2020 in het natuurvriendenhuis Banjaert bij Wijk aan zee. Het huis (met een camping erbij die met de jaarwisseling gesloten is) ligt in een duinvallei   ongeveer 10 minuten lopen van het strand.  Een prima locatie voor een wandeling door de duinen en over het strand, en  waar we het om doen is natuurlijk: gezellig samenzijn met met de jaarwisseling.

Voor wie dat wil, is er de mogelijkheid om een dag eerder te komen of een paar dagen later te vertrekken, je kunt dan de omgeving wat langer verkennen. Eventueel tot donderdag 2 januari.

Aankomst is vanaf 14:00 uur.

Er is een optie genomen op  8 tweepersoons  kamers. Er wordt uitgegaan van een groepsgrootte van 12 t/m 16 personen. Dat betekend dat je een kamer met iemand deelt, maar dat hebben we vaker gedaan en daar heeft niemand moeilijk over gedaan.

Ook houden we ditmaal rekening met de mogelijkheid voor bezinning over het afgelopen jaar in de plaatselijke kerk voor wie dat wil.

Als je lid van het Nivon bent, betaal je €20,- per overnachting en anders  €30,-   exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslagen. Het is niet bekend of deze bedragen up to date zijn.

Het is een doe het zelf hotel, en met z’n allen hebben we dan ook een leuke kook bezigheid in de centrale keuken.

De kosten voor het inkopen voor de maaltijden, hapjes en drankjes komt er nog bovenop, we maken het niet duurder dan nodig is,  maar ook niet te sober.

Heel veel informatie over de locatie vind je op de website van Banjaert, ook is het de moeite waard de nieuwsbrief hier eens door te lezen.   https://banjaert.nivon.nl/

Aanmelden kan via onderstaande formulier. 

Er is nu een deelname stop.  Bij aanmelding vanaf nu kom je op de reservelijst en krijg je bericht als een deelnemer  annuleert.

Je zult niet direct bericht krijgen van het Nivon,  De gegevens worden pas doorgestuurd na de 12de aanmelding omdat er dan een beter overzicht is van de groep.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw adres en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats(verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Mobiel bereikbaar op:

M/V(verplicht)

Leeftijd(verplicht)

De dag van aankomst
Maandag 30 decemberDinsdag 31 december

De dag van vertrek
Woensdag 1 januariDonderdag 2 januari

Nivon lidmaatschapnummer:

Vragen of opmerkingen, je kunt hier ook aangeven met wie je een kamer wilt delen

 

Helemaal onderaan kun je opmerkingen plaatsen die voor iedereen leesbaar is en om een duidelijk overzicht te hebben voor alle deelnemers, van wie van plan is wat mee te nemen met de jaarwisseling kun je dat hieronder vermelden. Op deze manier weet je wat je beter wel of niet mee kunt nemen. Zodat er niet te veel van hetzelfde wordt meegenomen.
Ook kun je kenbaar maken dat er nog wat ontbreekt aan iets van de hapjes en drankjes.
Het is niet de bedoeling dat wat je meeneemt verrekend gaat worden.

De maaltijden worden wel verrekend.

De kosten voor de maaltijden, ontbijt koffie thee zal wel worden verrekend en waar naast dit nog aangeschaft moet worden.

25 Responses to Jaarwisseling aan zee

 1. Frank schreef:

  Ik neem een paar flessen frisdrank mee en wat appelbeignets

 2. Betty schreef:

  Goedemiddag,

  Wat fijn om te lezen wat er mee wordt gebracht. Komt allemaal goed en we gaan er een fijn oud en nieuw van maken. De boodschappen enz. liggen al in de auto en morgenochtend de rest.

  Groeten en tot morgenavond van Betty.

 3. Joke Kraakman schreef:

  Ik neem een fles champagne en 2 pakken multivit mee voor 31-12

 4. Stefan schreef:

  Ik neem nog wat spullen voor de toostjes mee
  Augurken, uitjes, blokjes zalm, tubes met curry
  en mayonaise. Verder nog een paar blikjes knakworsten
  Voor oudejaarsavond. Heb ook nog een fles wijn.

 5. Anja schreef:

  Ik heb nog chocolade bonbons over, neem ik mee.

 6. Marja schreef:

  Ik neem een zakje mini cupcakes mee

 7. Frederique schreef:

  Hoi Dirk,
  k Breng paar zakken chips.mee.

 8. Betty schreef:

  Goedemorgen,

  Ik zal wat chips/ zoutjes en nootjes meebrengen. Voor het ontbijt kan ik beschuit, hagelslag, jam en een pot chocoladepasta meebrengen. En heb hier nog 10 flesjes Hertog Jan van mijn verjaardag overgehouden.

 9. E.N. Buurma schreef:

  Hallo Dirk,

  Ik had het al doorgegeven, dat ik theezakjes en een pak chips zou meenemen. Verder neem ik een tray met 4 pilsjes en 2 flesjes alcoholvrij bier.

  Groeten van
  Elze,

 10. Jannet schreef:

  Misschien neem ik wat uit mijn kerstpakket mee van versnaperingen. Oké?

 11. Betty schreef:

  Ik neem wel wat chips en nootjes mee. Dirk moet er voor het ontbijt nog wat meegebracht worden of regel je dat allemaal zelf?

  Groetjes Betty.

 12. Ewout schreef:

  Ik neem 20 melkcupjes mee (moeten op 😉 ). En glutenvrij brood en -cruesli voor mezelf.

 13. Erik Beekkerk schreef:

  Primal Dirk
  Ik need we spelen voor chili mee
  Blikken mais, bruine bonen, kidney bonen,tomaten puree en Chili kruiden, ananas
  Of we kunnen het ook daar in de buurt kopen plus gehakt natuurlijk…misschien nog een stokbrood erbij en klaar is Kees
  Wil ook best wel koken met hulp van 1 of 2

  Groetjes Erik

  • admin schreef:

   Hoi Erik, De chili con carne hou ik liever in eigen beheer als het om inkopen gaat. Het betreft oudjaarsdag. We zijn dan met een grote groep. Ik hou het gedeeltelijk gluten en lactosevrij. Meehelpen met koken mag altijd.

  • Dirk schreef:

   Hoi Erik , de ananas had ik nog niet aan gedacht , maar lijkt me wel een goede combinatie met chili. Zo vond ik een recept met advocado met een dotje zure room
   Wat betreft de chilikruiden gebruik ik season mix for chili con carne van Santa Maria, die is namelijk gluten en lactosevrij.
   De kidneybonen en zwarte bonen vind ik nogal hard en liggen wat zwaar op de maag. Mag wel iets maar niet veel, Normale hollandse bruine bonen vind ik prima

 14. Dirk schreef:

  Voor het ontbijt griekse yoghurt met musli

 15. Dirk schreef:

  Mijn idee is om maandag 30 december een pastagerecht te maken, macaroni of zoiets, rekening houdend met de eters gluten en lactosevrij.
  En op dinsdag chili con carne met als garnering stukjes advocado met een dotje zure room. en een lactose vrije vervanger hiervan : Lactofree Crème Fraîche
  Dan neem ik nog wat pakken Jumbo tintelfris sap mee zonder prik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *