Jaarwisseling aan zee

Na vier succesvolle jaarwisselingen te hebben gehad in het Hunehuis, Zeehuis, Hondsrug en het ABK-huis kiezen we ditmaal weer een andere prachtlocatie aan zee

Ditmaal houden we de jaarwisseling 2019/2020 in het natuurvriendenhuis Banjaert bij Wijk aan zee. Het huis (met een camping erbij die met de jaarwisseling gesloten is) ligt in een duinvallei   ongeveer 10 minuten lopen van het strand.  Een prima locatie voor een wandeling door de duinen en over het strand, en  waar we het om doen is natuurlijk: gezellig samenzijn met met de jaarwisseling.

Voor wie dat wil, is er de mogelijkheid om een dag eerder te komen of een paar dagen later te vertrekken, je kunt dan de omgeving wat langer verkennen. Eventueel tot vrijdag 3 januari.

Aankomst is vanaf 14:00 uur.

Er is een optie genomen op  8 tweepersoons  kamers. Er wordt uitgegaan van een groepsgrootte van 12 t/m 16 personen. Dat betekend dat je een kamer met iemand deelt, maar dat hebben we vaker gedaan en daar heeft niemand moeilijk over gedaan.

Ook houden we ditmaal rekening met de mogelijkheid voor bezinning over het afgelopen jaar in de plaatselijke kerk voor wie dat wil.

Als je lid van het Nivon bent, betaal je €20,- per overnachting en anders  €30,-   exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslagen. Het is niet bekend of deze bedragen up to date zijn.

Het is een doe het zelf hotel, en met z’n allen hebben we dan ook een leuke kook bezigheid in de centrale keuken.

De kosten voor het inkopen voor de maaltijden, hapjes en drankjes komt er nog bovenop, we maken het niet duurder dan nodig is,  maar ook niet te sober.

Heel veel informatie over de locatie vind je op de website van Banjaert, ook is het de moeite waard de nieuwsbrief hier eens door te lezen.   https://banjaert.nivon.nl/

Aanmelden kan via onderstaande formulier. 

Vanaf nu kunnen zich alleen nog heren aanmelden, dames komen op een wachtlijst.

Je zult niet direct bericht krijgen van het Nivon,  De gegevens worden pas doorgestuurd na de 12de aanmelding omdat er dan een beter overzicht is van de groep.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw adres en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats(verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Mobiel bereikbaar op:

M/V(verplicht)

Leeftijd(verplicht)

De dag van aankomst
Maandag 30 decemberDinsdag 31 december

De dag van vertrek
Woensdag 1 januariDonderdag 2 januariVrijdag 3 januari

Nivon lidmaatschapnummer:

Vragen of opmerkingen, je kunt hier ook aangeven met wie je een kamer wilt delen